Valutor:
märkeskläder dam,märkeskläder herr,kläder shop,billiga kläder dam,billiga kläder herr
<
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


PRIVACY STATEMENT

Vi tar våra kunders säkerhet och integritet på allvar och i denna policy beskrivs hur vi hanterar information om dig och dina rättigheter med avseende på den informationen.

VAD INFORMATION HUR HÅLLER VI OCH HUR SKALL VI FÖRVARA DET?

Vanligtvis mottar vi information direkt från dig när du beställer hos oss för att köpa våra varor. Sådan information inkluderar ditt namn, adress, telefonnummer och kreditkortsuppgifter. Du kan också ange din e-postadress om du registrerar dig för att bli underrättad om våra framtida varor och tjänster.

För våra kunders skydd kontrollerar vi alltid en viss procentandel av våra beställningar slumpmässigt för att bekräfta detaljerna i ordermatchen hos kortinnehavaren på filen. Av denna anledning kan vi fråga dig om ytterligare information. Detta skulle vara en kopia av främre och bakre delen av kortet som används för att göra inköpet, eller en kopia av ett foto-ID, såsom ett giltigt körkort eller pass. Vi kommer också att kräva visat adressbevis tillsammans med kopian av foto-id.

FÖR VILKA PURPOSER ANVÄNDER VI DIN INFORMATION?

Vi använder din information för ett antal ändamål, inklusive:


 att utföra våra avtalsförpliktelser gentemot dig och att se till att varor levereras till dig så effektivt som möjligt

 av andra avtalsenliga skäl.

Leverera varor till dig

 Vi kan använda din information:

 Identifiera och behålla register över dina inköp hos oss

 För att de varor och tjänster vi erbjuder till dig är lämpliga för dina behov

 Att svara på eventuella frågor du kan hämta med oss ​​om våra varor

 Uppdatera våra system för att ge dig en förbättrad tjänst

 Övriga ändamål

Vi kommer också att använda information om dig för ändamål där tillhandahållandet av våra varor och tjänster inte nödvändigtvis är beroende.

VI MÅSTE:

 Uppge information om dig till tredjepartsmyndigheter för kreditkontrolländamål (vilken information kan delas med andra organisationer för samma ändamål)

 Använd information om dig att informera dig (via posta e-post eller telefon) om andra tjänster vi erbjuder eller som erbjuds av andra företag inom vår grupp eller något annat företag som vi arbetar med

 Använd information om ditt konto hos oss för vår interna kundservice övervakning och utbildningsändamål

ÖVERFÖRING ÖVERSEAS

Observera att upplysningar vi kan göra kan ske via elektroniska medel och kan innebära att personuppgifter överförs till länder utanför det europeiska ekonomiska området, vilka länder inte har tillräckliga regler för dataskydd och integritet i personuppgifter .

Försäljning av vår verksamhet

Du bekräftar att uppgifter du lämnar till oss kan överföras till någon person, firma eller företag som vi säljer hela eller en väsentlig del av vår verksamhet till eller till vilka vi överför någon av våra rättigheter eller skyldigheter enligt ett avtal med dig.

Ta hand om dina data

Vi kommer att sträva efter att hålla all information som vi håller om dig uppdaterad och korrekt. För att hjälpa oss att göra det, vänligen håll oss informerade om någon av dina uppgifter ändras.

Vi kommer att sträva efter att skydda dina uppgifter mot obehörig användning.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.geocachingiskolan.se