Valutor:
märkeskläder dam,märkeskläder herr,kläder shop,billiga kläder dam,billiga kläder herr
<
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Välkommen till vår hemsida, var vänlig och läs vår policy för frakt och retur.

Spåra min beställning

När vi bekräftar din betalning skickar vi omedelbart paketet och skickar spårningsnummer till ditt e-postmeddelande efter att paketet har levererats. Under normala förhållanden, var god ta 3-5 arbetsdagar. Du kommer att få spårningsnummeret snabbt efter att vi skickat din beställning. Ytterligare förseningar kan inträffa under månaderna september-mars på grund av de stora kraven och den stora belastningen av posttjänster och tullar. Tullkontrollen kan också orsaka förseningar. Se till att leveransadressen och informationen är korrekta. Vi är inte ansvariga för omlastning om du gav oss en felaktig adress.

Det tar ungefär 3-5 arbetsdagar att leverera till din hand. Om du behöver en snabbare leveransmetod än citerad, vänligen kontakta oss för frakt offert. Om du fortfarande inte tar emot de ovan nämnda villkoren, vänligen kontakta oss ASAP !! Vänta inte.

Shipping

Dessutom ingår inte viktiga avgifter, skatter och avgifter, importavgift för avgift i varupriset eller fraktkostnaderna. Dessa avgifter är köparens ansvar. Dessa avgifter tas normalt upp av leveransfirmaet eller tullen, så när du väljer varan uppåt, förväxla de inte för ytterligare fraktkostnader.

Hur kan jag spåra min beställning?

När din beställning har skickats får du ett mail från oss. Spårningsinformationen för dina paket där du kan spåra din beställning kommer att finnas i denna email. När kommer min order att anlända? För Regular Shipping är leveranstiden mellan 6-16 dagar till alla större destinationer.

Returnerar

För att returnera en produkt måste du maila oss och informera oss om orsaken och ge oss relevanta bevis direkt. Vi kommer sedan att förse dig med ytterligare instruktioner. Varorna måste returneras inom 10 dagar från mottagningsdatumet. Varorna måste vara oklara och innehålla all originalförpackning och etiketter. Kunderna måste vara ansvariga för alla fraktkostnader vid retur av varor. Återbetalningar kan ta ungefär sju arbetsdagar att behandla efter att vi fått spårningsnumret för returvarorna. Så, för att undvika onödig avkastning, vänligen se alla listor och läs varubeskrivningen noga, särskilt storleken, färgen och eventuella brister i objektet.

Utbyten

För att utbyta en produkt måste du maila oss och informera oss om orsaken och ge oss relevanta bevis omedelbart. Vi kommer sedan att förse dig med ytterligare instruktioner. Varorna kan bytas inom 10 dagar efter kvittotidpunkten. och varorna måste vara oklara och innehålla originalvillkor med all originalförpackning och etiketter. När du returnerar ett föremål för utbyte, se till att ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner är korrekta. Kunderna måste vara ansvariga för alla fraktkostnader i samband med varuutbyte. Utbytesprodukt kan orsakas extra kostnad på grund av budkostnader, etc. Vänligen se vår kundservicens e-postbekräftelse.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.geocachingiskolan.se